Geannuleerd: Gezond & Zeker komt naar Oost-Nederland!

28-09-2020
Tijd: 11:30 - 17:00 uur

Op 28 september vindt de Gezond & Zeker Regiodag plaats in het Van der Valk Hotel in Hengelo. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals zijn hiervoor uitgenodigd. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kunt u een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in drie rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater, muziek en humor dankzij een optreden van Arianda Schepens met Hebbes Theater. 

Wilt u weten wat u kunt verwachten op een Gezond & Zeker Regiodag? Kijk dan deze vlog van zorgprofessional Bram Kemper, hij bezocht in 2019 de Gezond & Zeker Regiodag in Leiden.

De inschrijving voor de Gezond & Zeker Regiodag in Hengelo is geopend! Kijk op www.gezondenzekerregiodag.nl voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. Leden van WGV Zorg en Welzijn krijgen korting op de toegang.