Agenda

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
12-01-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 12 januari 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
09-02-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 9 februari 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
09-03-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 9 maart 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
06-04-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 6 april 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
11-05-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 11 mei 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
08-06-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 8 juni 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarkt Achterhoek
06-07-2023
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 6 juli 2023 wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in zorg & welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van zorg en welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen, kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer