Agenda

Webinar Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn Achterhoek
08-09-2022
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 8 september wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn Achterhoek
06-10-2022
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 6 oktober wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn Achterhoek
03-11-2022
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 3 november wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer

Webinar Informatiebijeenkomst Zorg & Welzijn Achterhoek
01-12-2022
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdag 1 december wordt een informatief en informeel webinar voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn in de Achterhoek gehouden. Tijdens dit webinar wordt er informatie over de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn gegeven. Naast informatie over opleidingen, werkvelden en kansrijke beroepen kunnen deelnemers ook meer te weten komen over het contactpunt Ontdek de zorg Achterhoek en is er ruimte om vragen te stellen.
Lees meer