Agenda

Open avond Saxion deeltijd
27-03-2019
Wil jij graag een studie combineren met je werk en/of gezin? Dat kan met een deeltijdopleiding van Saxion! Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Kom dan op 27 maart 2019 van 18.00 tot 21.00 uur naar de open avond van Saxion deeltijd.
Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst Zorg & Welzijn
04-04-2019
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdagochtend 4 april wordt een informatieve en informele bijeenkomst voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn gehouden bij het Graafschap College in Groenlo.
Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst Zorg en Welzijn
08-05-2019
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op woensdagmiddag 8 mei wordt een informatieve en informele bijeenkomst voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn gehouden bij het Graafschap College in Doetinchem.
Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst Zorg & Welzijn
06-06-2019
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op donderdagochtend 6 juni wordt een informatieve en informele bijeenkomst voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn gehouden bij het Graafschap College in Groenlo.
Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst Zorg en Welzijn
03-07-2019
Heb je interesse om te werken in zorg en welzijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op woensdagmiddag 3 juli wordt een informatieve en informele bijeenkomst voor geïnteresseerden in Zorg & Welzijn gehouden bij het Graafschap College in Doetinchem.
Lees meer