Nieuws

Publiekscampagne Ik Zorg van start
01-11-2018
Vandaag gaven minister Hugo de Jonge, minister Bruno Bruins en staatssecretaris Paul Blokhuis het startsein voor de publiekscampagne Ik Zorg. Hiermee willen de sector Zorg en Welzijn en de overheid nieuwe werknemers aantrekken. Dat is hard nodig, om ook in de toekomst iedereen goede zorg te kunnen blijven bieden. Als we nu niks doen, hebben we in 2022 een tekort van 125.000 mensen.
Lees meer

Contactpunt Zorg en Welzijn Achterhoek pakt tekorten op arbeidsmarkt aan
30-10-2018
Op maandag 29 oktober 2018 is het contactpunt Zorg en Welzijn Achterhoek gelanceerd: www.ontdekdezorgachterhoek.nl. Het contactpunt is dé centrale plek met informatie over leren en werken in zorg en welzijn in de Achterhoek. Het contactpunt sluit aan bij de landelijke publiekscampagne IK ZORG, die 1 november van start gaat.
Lees meer

De Dag van de Mantelzorg
24-10-2018
10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert. Ruim twintig jaar geleden nam Mezzo het initiatief voor de Dag van de Mantelzorg, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende activiteit.
Lees meer

Sterk in je werk, zorg voor jezelf
16-10-2018
Het project 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' is verlengd.
Lees meer

Open dagen Graafschap College
15-10-2018
Tijdens de open dagen krijg je uitgebreide informatie over de opleidingen en heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen. Daarnaast is er van alles te zien, te ontdekken en te beleven!
Lees meer

Personeelstekorten Achterhoek: Op zoek naar olifantenpaadjes
09-04-2018
In heel Nederland, en dus ook in de Achterhoek, dreigt de komende jaren een groot personeelstekort in de zorgsector. In De Gelderlander verscheen op 4 april hierover het artikel 'Masterplan om zorgsector in Achterhoek te redden'.
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven