Nieuws

Factsheets arbeidsmarkt gepubliceerd
28-06-2022
De factsheets arbeidsmarkt voor de sector zorg en welzijn in Oost-Nederland over het eerste halfjaar van 2022 zijn gepubliceerd.
Lees meer

Kies voor FastSwitch hbo-v
23-05-2022
Durf jij een compleet nieuwe uitdaging aan te gaan? Maak een carrièreswitch naar de zorg!
Lees meer

Kom zorgen dan! Zorg en welzijn start nieuwe jongerencampagne
16-05-2022
Dat de zorg nu én straks meer personeel nodig heeft is duidelijk. De eerste stap daarvoor is het enthousiasmeren van de zorgverleners van de toekomst, namelijk jongeren op de middelbare school. Daarom starten we het nieuwe label ‘Kom zorgen dan’. Dit label is ontwikkeld door de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus – waaronder WGV Zorg en Welzijn – en bureau Mensch. Dit label is de jongerenversie van de succesvolle campagne ‘Ik Zorg’.
Lees meer

Terugblik: Ontmoet de sector Zorg & Welzijn (19 april)
02-05-2022
Dinsdag 19 april was het de kans voor Achterhoekers om de sector Zorg en Welzijn te ontmoeten. Bij Ontmoet de sector Zorg en Welzijn kwamen werkgevers, opleiders, adviseurs en Achterhoekers om elkaar te ontmoeten. Met ruim 120 bezoekers een groot succes. Iedere Achterhoeker had een eigen reden voor zijn bezoek. Er waren mensen die zich wilden oriënteren, vragen hadden over (om)scholing, een andere baan zochten of financieringsvragen hadden. Met voor een aantal bezoekers als resultaat zelfs met een aanbod op een baan!
Lees meer

[Terugblik] Ontdekdezorg Week 2022
24-03-2022
De 10e jubileum editie van de Ontdekdezorg week vond plaats van 14 t/m 19 maart, dit jaar deels live en deels digitaal. Potentiële zij-instromers en herintreders konden zich landelijk en regionaal oriënteren op werken in zorg en welzijn. Met ruim 37.000 unieke bezoekers op de campagnewebsite kan de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde campagne.
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven